Pikkutytölle raitasukat, koko 28. Novitan nallecolur punainen ja nalle valkoinen kului näihin. Tai no punaista jäi hiukan mut valkoinen meni melkein kaikki.

Täälä on siis ihminen joka ei osaa sanoa ei... ja mitä sitten... mut kun osais laittaa työllensä hinnan.
No yövuorossa kävi sillain, kun oli tuo novitan viime kesän lehti matkassa. Siellähän oli kauniita virkattuja tunikoita. Työkaverini on kovasti jo menossa lankoja ostamaan. Kai minä sitten lupasin sellaisen tehdä..
Kotiin tulin aamulla ja menin nukkumaan. Mies oli asioilla ja tuli iltapäivällä. Siskonsa oli soitellut, ensin kyllä minulle, mut mun puhelinhan on äänettomänä, niin  sitten miehelle.
Heillä on ongelmana kun tämän siskon mies on menossa oman siskonsa 60-vuotissynttäreille ja lahja pitäisi saada. Varovasti kyseli et ehtiikö kolmiohuivin tehdä viikossa.. ja minä varomattomasti lupasin...
juupa juu.. kiireen vilkkaa lankakauppaan. Ja nyt pitäisi saada jotain puikoille. Malli pitäisi olla joku joutuisa tehdä, toki joku kiva kuvio olis paikallaan kun lankana on Novitan Rose mohair vaalean harmaa. Saas nähdä mitä tästäkin tulee....