Kyllä tuo kevättä tekee.. Vettä tulee taivaalta.

Pari yövuoroa taas ollut. Ensimmäisenä yönä ei käsitöitä tullut tehtyä. Työkaverin tunikantekele oli matkassa mukana. Mutta työt haittasi hyviä harrastuksia.

Kolme palohälytystä samana yönä... Tuollaisessa paikassa missä osa vanhuksista nukkuu lähes liikuntakyvyttöminä vuoteissaan niin hälytys kyllä aiheuttaa hoitajalle hiukan liikettä...

Onneksi ne olivat vikahälytyksiä, yhdestä ja samasta paloilmoittimesta. Mutta jokaiseen on lähdettävä jauhesammutin kainalossa.. ja palokunta tulee jokaiseen myös paikalle... huhhuijaa mikä yö...

Onneksi viime yö oli sitten rauhallisempi ja ehti hiukan virkkaamaankin.
Tunikan palat on valmiina, tässä ennen taas töihinlähtöä pitäisi laittaa paloja paikalle ja virkata pari kerrosta pääntiehen jotta voidaan sovitella illalla työkaverin päälle ja mahdollisesti muokata ennen palojen lopullista kiinnittämistä.

Palapeittoa sitten työstin viimeyönä... nyt on kukkaketopalat yhtä vailla ja lankakin aika sopivasti vähissä. 17 palaa niitä pitäisi tehdä. valkoista lankaa sitten riittääkin.. niistä tehdään se 18 .
Peiton toiselle puolelle laitan tuon lilan fleecen. Löysin Vapaa Valinnasta alle viidellä eurolla tuollasen fleece-torkkupeiton, tuohon hintaan en varmasti olisi löytänyt jos olisin lähtenyt fleeceä kaupasta hakemaan. Riittää vielä vaikka toiseenkin lapsen peitoon tai lakkeihin tai ihan mihin vaan.

Kukkiakin minulle tuotiin tai no....

Mies oli soittamassa konserttia eilen ja yleensähän siellä jaetaan esiintyjille kukat.. Harmi kun en sitä eilen illalla ehtinyt kuvaamaa hiukan on jo terälehdet kääntyneet... mutta kivan keväisen värinen.