Ompa taas aikaa kulunut viime päivityksistä.
Veera kasvanut kovaa vauhtia. Eilen kasvattajan luona punnittiin ja mitattiin. Korkeutta tytöllä oli 49cm ja painoa 14,5 kg. Veljensä kanssa paini niin että kulmahammas lähti. Hyvä niin, enää on yksi maitohammas kulmuri tallella ja uutta jo pukkaa sielläkin kulmassa.
Veera%205%20kk.jpg
Pentukurssille on ilmottauduttu ja sitä odotamme innolla. Tiedä häntä mihin sitä innostuis. Virtaskaa tuossa tytössä on vaikka muille jakais. Agility olisi varmasti Veeran mieleen, mutta enemmänkin epäilyttää se oma kyky juosta siellä radalla. Mutta jos nyt aloittais tokolla ja katselis sitten.

Tammikuun lopun pentunäyttelyyn on ilmottauduttu ja toki piti käydä hiukan treenaamassa Toijalan Match Show:ssa. Alku tuntui ihan mahdottomalta. Oltiinhan me kotona harjoiteltu mutta... tilanne on aivan eri siellä kaikuvassa hallissa missä on paljon ihmisiä ja etenkin koiria. Veeran olisi pitänyt omasta mielestään päästä tervehtiin kaikki jotka paikalla oli.
Oltiin ajoissa paikalla ja ihan vaan totuteltiin paikkaan. Oltiin ekassa parissa ja ylläripylläri Veera sai punaisen nauhan tuomarilta. Sitten vaan odoteltiin kaikkien muiden parien arvostelua.
Paikalla oli myös sisko Nelli joka sai pariarvostelussa sinisen nauhan ja kipusi sinisten neloseksi. Ja kuten omistajansa Marjo sanoi "rinsessa nousi vaikeuksien kautta voittoon ja omistaja oli ihan pihalla koko tapahtumasta " Todella hieno suoritus :)
nelli.jpg

Sinisen nauhan saaneiden jälkeen oli aika laittaa punaiset järjestykseen. Siellä Sisko ja sen veli seistä tönötti vallan kauniisti peräkkäin. Veera kun oli ensimmäisenä ja Santtu viimeisenä ympyrässä.
Hienosti meidän Vekarat pärjäs tässäkin porukassa. Veera käteltiin kehästä sijoituksella 6 ja Santtu sijoituksella 5. Olosuhteisiin nähden meni siis todella hienosti ja antaa toivoa ja uskoa tulevaan. Eihän nämä vekarat ole vasta kuin 5 kk:n ikäisiä ja elämänsä ensimmäiset näyttelyt ;)
WP_20141228_14_25_39_Pro.jpg

Tämä meidän kollipoika ei paljon näyttelyistä piittaa, vaikka vallan kaunis onkin. Juuri ja juuri antaa Veera nenäänsä haistaa mutta kaveriksi ei vielä ole alkanut. Hiljaa hyvä tulee ;)

poitsu%2030.12.-14%20006.jpg