P4270027.jpg

Taas on tovi kulunut edellisestä päivityksestä.
Veeran kanssa on tokoiltu, tutustuttu agilityn alkeisiin sekä hakuakin kokeiltu. Tokotreenit tiistaisin ulkokentällä ei ole ihan putkeen mennyt. Mutta ei lannistuta.

Hakukin ihan suht hienosti sujunut mutta agility taitaa olla se Veeran laji. Ainakin jos Veeran mielipidettä kysytään :)

Nyt on parin viikon treenitauko agilitystä Tampereen koiranäyttelyn vuoksi joka on nyt viikonloppuna sekä äitienpäivänä ei pidetä treenejä. Itse olen lupautunut talkoileen näyttelyyn joten siellä menee viikonloppu sujuvasti.

Tiistain tokotreenitkin jää väliin ensi viikollakin kun olen lupautunut kollegoiden kanssa risteilylle. Tällä viikolla olimme pari vuorokautta Juvalla mökillä.

P4280108.jpg

Mökki oli jyrkällä kallioisella rinteellä. Veeran lempipuuhaa oli juosta klapi suussa rinnettä edestakaisin.

P4270008.jpg

Mökille kun pääsimme ja aloin laittaan ruokia jääkaappiin niin hiukan hymyilytti. Veera oli ihan itse omatoimisesti osallistunut pakkaamiseen. Ruokapussista löytyi Veeran pallo.

Kaksi vuorokautta tyttö paineli menemään pusikot ryskyen. Välillä kahlaili järvessä. Nautti suunnattomasti. Ekana iltana oli vähän levoton. Petin kun tein niin hetken katseli ihmeissään. Kun laitoin yöpaidan päälle niin Veera oivalsi että tänään ei enää lähdetä minnekään.  Välkky tyttö  😍
P4280059.jpg

Lähistöllä tehtiin linjaraivausta helikopterilla. Siitä se lensi mökin yli raivaussaha vaijerilla kopterista roikkuen. Veera vain katseli ihmeissään moista hökötystä. Rohkeakin näyttäisi tyttö olevan.

P4280138.jpg

Aivan huippuhieno reissu ja milä parasta... oli hienoa nähdä kuinka koira nautti.