Pitkistä sukista valmiina... vielä olisi ne yhdet tekeillä. No toinen sukka on viimeisestä parista on kohta valmis ja kiireellä pitäisi neuloa toinen sukka. Hiukan reilu vuorokausi on aikaa Entinen työkaverini tilasi siis kolme paria pitkiä sukkia jouluksi, hiukan kyllä viime tipassa. Tai no eihän tässä paniikkia olisi, mutta kun välimatkaa on liki 90 km.. Nyt ovat tyttärensä kanssa tulossa huomenna shoppaileen tuohon ideaparkille joka on sopivasti tuossa vartin ajomatkan päässä, niin optimistisesti teimme treffit ja yritän saada viimeisenkin parin valmiiksi.

näillä sukilla on kokoa noin 42

 

Uusi tulokas

Oman pikkukissan emo on kotia vailla. Työkaverini jonka kissa tämä on ollut tekee muuttoa eikä voi ottaa kissaa mukaan. Lupasin huolehtia Mimmistä ja etsiä uuden kodin hänelle. 

 

Aivan ihanaluonteinen leikattu 3v tyttö. Todella ihmisrakas ja hyvähermoinen. Enemmän täällä hermoilee meidän omat kissat.

 

Kiitos kaikille käynneistä ja kommenteista. Lupaan kahlata kaikki kommentoineiden blogit ja hiukan muidenkin... kun saan nämä sukat valmiiksi.
Onneksi.. vaikka välillä ahdistaakin tuon miehen keikkahommat... hän lähtee illalla keikalle ja tulee vasta joskus aamuyöllä... kun en osaa kuitenkaan nukkua niin tulee tehtyä käsitöitä..