Ne kolmannet sukat valmistui... Mutta tämä kaverini ei sitten päässytkään perjantaina IdeaParkille vaan posti saa toimia sukkien kuriirina.. Kuulemma vielä maanantaina laitetut paketit on jouluksi perillä. Näin siis ainakin toivomme.

Jaa minullako kiirettä... ei kai sentään... no yhdet pikku-jussisukat pitäisi tehdä ja saada maanantaina postiin... sitten olisi pari pikkuneuletta pikkutytöille.. saas nähdä kuinka ämmän käy. Nyt vaan toivotaan että yövuorot on rauhallisia ensi viikolla että ehtii ennen joulua saada neuleet tehtyä. Maanantai-illasta alkaa taas yövuorot ja jouluaattoaamuun niitä valvotaan.. sitten taas ansaituille vapaille.

Tälläista neuletta pikkubolerot eskari-ikäisille.

Mimmi-kissa

On löytämässä uuden hyvä kodin.
Juu, siis tunnemme perheen hyvin. Heillä on ollut aiemminkin kissoja ja nyt heillä olisi yksi kissanmentävä aukko perheessä.
Miehen trumpetistiystävä on jo kotona näyttänyt kuvia Mimmistä lapsilleen jotka sanoivat "meidän kissa <3".. joten eiköhän tää ala oleen selvä.... Hyvä niin... Vaikka juuri juttelin puhelimessa tämän miehen kanssa ja sanoin että mitä pidempään Mimmi on meillä niin en sitä ehkä kenellekään enään anna... Niin ihana kissa on tämä neiti.