Niin siinä kävi.. tai ei se mikään yllätys ollut. Sain vallan mainiosti aikanu kulumaan Turussa sillä aikaa kun mies testasi saksofoneja ja niiden suukappaleita. Kävin siinä Piikkopirta kaupassa mikä tosiaan oli tien toisella puolella, sinne brahenkadulle en enää ehtinyt.. eikä varmaan olis ollut enää kannattavaakaan

Tälläinen setti löytyi matkaan

Värit vaan on turhan haaleet. Tuo sininen sävy katoaa jonnekin. tuo bambu-puuvilla on ihan puhdas violetti. Samoin Teetee Pallas lanka on selkeämmin sinertävä, kuvassa enemmänkin harmaa.
Tuo musta Katia Mystery oli tarjouskorissa 1€ / kerä ja siitä tehtynä hauska huivi johon myyjä antoi ohjeen matkaan. Samoin tarjouskorista on tuo Katia Topi print, valitettavasti tuota väriä ei ollut kuin nuo kaksi.. mallina oli kans hauska huivi, mutta ei nuo pari kerää siihen riitä. Mut kai paikkansa hakee.

Sattui oleen sukkapuikot matkassa ja paluumatkalla aloittein Pallas-langasta sukkia neulomaan. Tuon langan ajatuksena on että jos lanka miellyttää niin haen lisää ja alan tekemään tuosta pojalle villapaitaa. Ihan kivalta langalta vaikuttaa.

Seuraavalla Turun reissulla sitten tarkistan sen toisen kaupan

PIkkutyttö tykkäsi nuken villatakista, lakki oli taas toiselle nukelle sopiva, joten teen yhden isomman lakin ja pienemmän takin vielä... sit tyttö toi jos jonkin näköistä otusta näytille mille pitäisi vaatteita tehdä...