Maailman kirjat on sekaisin.

Sain mieheni lähtemään teatteriin, siis katsomon puolelle. Kysyinkin että koska viimeksi olet ollut teatterissa.. no eilen... joo, mut siis niinkuin katsomon puolella. Ei itse muistanut, no oltiinhan me Ava ja Frank musikaalia katsomassa toukokuussa. Sitä aiemmasta ei ole mitään tietoa.

Kysyi kyllä "eihän siellä kukaan soita eikä laula?" No veikkasin että empä usko että tuossa paljon musaa on. Itse kun hän työkseen noita musikaaleja vääntää niin ymmärrän että ihan perus komedia kiinnostaa enemmän. Itse kyllä tykkään musikaaleista.

Lähdemme siis tiistaiaamuna mökille ja sieltä käsin sitten keskiviikkona Heinolan kesäteatteriin katsomaan Ranskalainen pyjama näytöstä

www.heinola.net/

Kotiin on sitten tultava mielellään torstaina, vaikka vähän myöhemminkin koska perjantaina mennään isolla porukalla syömään ja katsomaan Blues brothers musikaalia Palatsiteatteriin www.palatsiteatteri.fi/tabid/2377/Default.aspx

Olen siis menossa mieheni, poikani ja ex-tytärpuolien ja heidän puolisoidensa kanssa syömään ja katsomaan musikaalia. Niin siis mieheni on siis  itse soittamassa tässä musikaalissa. Uskon että illasta tulee miellyttävä.

 

Villatakki

etenee mukavasti, toinen etukappale valmistunee tässä tänään ja ensi yön aikana joten hihoja ja viimeistelyä vaille. Kauluksesta en vielä tiedä, haluaako poika ihan sellaisen pienen vai kunnon kaulukset. Täytyypä sitä kysellä. 
Mökille en ota muuta käsityötä mukaan joten eiköhän sielläkin sitä jonkin verran saa tehtyä. Ainakin automatkat meinaan hyödyntää. Kaksi tuntia suuntaansa menee ajellessa.