Pitkä ja kapea on takki, mut niin on poikakin. ja näköjään tuo Sissi-kissakin.. Hyvin ulottuva, aina kun yritän jotain kuvata niin aina on katti paikalla 

Mut, jotenkin.. en ole täysyin tyytyväinen, mut katsotaan miten muotutuu pojan päälle. No jos on liian kapea niin sit tämän saa se oma poikani ja teen mieheni pojalle uuden..

Huh.. miten tuollainen tuli edes mieleeni 

 

Eilinen teatterimatka

Mieheni oli tuolla omissa töissään tampereella teatterissa kuullut että Pirttikosken kesäteatteri on tosi huono mut jostain syystä väkeä siellä on aina valtavasti. No täytyihan se mennä katsomaan 
Ensiksi ajoimme harhaan mut löysimme kuin löysimmekin perille. Kun tulimme parkkialueelle niin siellä oli meiniki kuin suurajoissa konsanaan. Miehiä näyttämässä autoille paikkaa.. silmät suurina naureskelimme tilanteelle.
Kävelimme teatteria kohti ja katselimme ihmeissämme ympärillemme.. väkeä oli pilvin pimein...
Lippuluukulla kysäisin että vieläkö olis tilaa kahdelle. Aina kuulemma kahdelle löytyy tilaa, edellisenä iltana oli väkeä ollut 900 henkeä nyt ehkä hiukan reilu 800.. Siis ihan totta... keskellä ei mitään, harrastelijateatteria ja väkeä yhtä paljon kuin Pyynikin kesäteatterissa.

Istuimme odottavana puupenkin päähän ja jäimme katselemaa. Näyttelijäsuoritukset ei nyt niin huikeat ollut, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta mutta tarina oli hauska ja nauroimme paikoin sydämemme kyllyydestä.
Talkooväkeä oli teatteriin riittänyt kun makkaranmyyntiikin jouti 5 henkilöä, ensimmäinen otti rahan, toinen antoi makkarapaperin ja kolmas sen makkaran, neljäs paistoi niitä siinä välissä ja viides töräytti ylpeänä sinapit joukkoon  Mutta homma toimi.

www.pirttikoskenkoulunkummit.fi/Kesateatteri.htm