Nämä kaksi.. no tuo lapsen kypärämyssy on nopeasti valmis. Viimeiset 28 kerrosta.
Mutta tuo pojan villatakki... takakappale on tässä.. kohta saa tehdä kainalokavennukset. Uskon et sit on joutuisampaa kun pääsee etukappaleiden ja hihojen tekoon.

Remppakin etenee kun saatiin kaikki tarvikkeet ja tarvittavat työkalut hankittua. 
Mutta minä mokoma jätän ukon yksin tänne täksi päiväksi kun lähden velipojan kanssa ajaan venettä Visuvettä kohti.
No on tuolla miehellä illalla keikka.. joten siis täytyy sillekin ne keikkakuteet katsoa valmiiksi.

Lupasi kyllä sit huomenna tulla minut hakemaan sieltä Visuvedeltä kun veli jää sinne vielä veneileen kun hänen perheensä ajelee autolla sinne myös. 
 

Teatteriliputkin kävin eilen lunastamassa. Meillä on ihana porukka menossa katsoon Tampereelle Blues Brothers -musikaalia www.palatsiteatteri.fi/tabid/2377/Default.aspx Minun poika siis lähtee ja edellisestä liitosta miehen kolme tytärtä ja heidän puolisonsa. Myös mieheni on tuossa ensin ruokailemassa meidän kanssa ja sitten menee töihinsä  soittaa näet kyseisessä musikaalissa 

Ihanaa että nämä minulle rakkaa ihmiset, siis tytärpuoleni perheineen ja nykyinen mieheni tulevat näin hienosti toimeen keskenään. Tytöt matkaavat paljon maailmalla ja yksi opiskelikin vuosia ulkomailla. Olemme pitäneet siitä kiinni että joulun aikaan ja sit kesällä menemme yhdessä porukalla syömään ja istumaan iltaa.