Melkein valmis....


Nappeja vaille valmis.. ehkä muutama langanpää päättelemättä. Isolle ihmiselle iso villatakki.. todella tietää neuloneensa smiley

Seuraavaksi puikoille vähän pienempi työ


Veljentytön pienikokoiselle 3-vuotiaalle villahaalari tällä Novitan lehdessä olevalla ohjeella. Hiukan joudun muuttaan ohjetta koska lanka on hiukan eri vahvuista ja ohjeessa isoin koko on hiukan pieni. Lanka on sieltä Tallinnasta ostettu. smiley

JUHANNUS
Mökille lähdettiin aattoaamuna.. täällä olen siis lapsuuteni kesät aina viettänyt, nyt on jokunen vuosi väliä kun olen viimeksi käynyt. Mieheni kanssa kalastettiin innokkaasti ja saalistakin saatiin. Illalla kun rantaan saavuimme oli sauna lämmin ja vihtakin odotti valmiina. Ihana veljentyttö oli sen meille tehnyt.
Iltaa sitten istuimme mökin terassilla hyttyskynttilän kera samalla kun miesväki katseli läppäriltä jalkapalloa smiley


Pikkutyttöjä oli joukossamme kolme, 3-7v. Kovasti leikkivät ja perustivat ravintolan saunan terassille... Hiukan oli kahvipannu kärsinyt vuosien saatossa.
Olen sen itse saanut joulupukilta neljäkymmentä vuotta sitten.. ja nyt nuo ipanat mokomat meni sen rikkomaan. smiley

Hätä ei ole tämän näköinen.. kotiin päästyä menin huuto.nettiin ja löysin sieltä samanlaisen uuden mutta värit oli hiukan eri siis punakeltainen, samassa paketissa on paistinpannu ja kattila joten huutelin ja nyt odotellaan postia. Pääset tytöt jatkamaan leikkejään.