Lenkkien lisäksi palloillaan pihassa, tai sit heitellään fresbeetä.
Tyttö on jo kasvanut kovasti. 16 viikkoa tuli täyteen viime viikolla ja Veera kävi kasvattajansa ja siskonsa ja veljensä kanssa rokotuksilla.
Sieltä tullessa sitten vielä temmelsivät tunnin verran porukalla kasvattajan luona. No siellä kun sitä tilaa on niin sieltä löytyi Veeran mielestä vallan mukava kuraoja jonne tämä prinsessä sitten päätti mennä ottamaan mutakylvyn. Onhan sitä paljon puhuttu mudan tervehdyttävistä vaikutuksista. :D
Siltä reissulta sain siis rokotetun mutta kuraisen ja haisevan otuksen... Hetken pohdin että mitä on tehtävissä ja vaihtoehdot tuntuivat melko vähäisiltä. Ei kun kauppaan hakeen koiran shampoota ja saunan lämmitykseen.
Elämänsä ensimmäisen kerran joutui/pääsi Veera saunaan ja siellähän tuo sitten istua tönötti ylälauteella välillä vettä hörppien. Ajattelin että hymy hyytyy kun pesulle aletaan mutta tyttöhän vaan heilutti häntää ja tuntui nauttivan tilanteestä.
Omituinen otus 

Veera%2023.11.-14%20007.jpg

Lumi on kivaa eikä se palloilua haittaa. Mukavaa puuhaa lenkkien ja kaiken muun ohella.

Veera%2023.11.-14%20014.jpg

Pallo on jo melko räjähtänyt ja siis hyvin palvellut, mutta eiköhän se tämän kauden vielä kestä.

Veera%2023.11.-14%20016.jpg

Ja lopuksi vielä perus tönötyskuva... melko lupaavalta tyttö vaikuttaa. Näyttelyjä siis odotellessa.

Veera%2023.11.-14%20015.jpg

 

Nyt vois alkaa katseleen Match show päivämääriä. Hiukan treenaan, itselläkin on reilut kymmenen vuotta edellisistä koiranäyttelyistä.
Ensimmäinen koiranäyttely mihin ollaan menossa on Lahden pentunäyttely tammikuun lopussa. Ja mikä parasta sinne on lähdössä koko sisarusparvi.