Juu, reissusta palattu, hengissä, ainakin osittain.

Reissu meni ihan mukavasti hierontoineen, porekylpyineen, suolahuoneineen jne.

Kunnes mies keksi itselleen ruokamyrkytyksen tai jotain sinne päin. 
 

Keskiviikkona sitten, kun mies poti hotellihuoneesssa wc:n vieressä, niin otin hotellilta taksin Karnaluksiin ja kuinkas ollakaan. Kauppa oli mennyt kiinni klo 14 ja olin siellä ehkä vartin yli. Siellä näet aloiteltiin juhannuksen vietto ja keskiviikkona jo monet kaupat meni kiinni aiemmin.

Siinä Karnaluksin vieressä on toinen, pieni käsityökauppa, jossa sitten poikkesin. Lankoja siellä ei vallan paljon ollut, mutta kankaita ja muita käsityötarvikkeita kylläkin. Nuo rottinkisangat ostin sieltä. Toiset maksoivat 2,80€ ja toiset 3€.
Sieltä sitten kävelin satamaan ja sadamarkettiin. Viron villaa ja hahtuvaa ostin, sieltä yläkerrassa olevasta myymälästä joten tässsä kaikki ostokset käsityöihin liittyen tällä kertaa. Jos sitten loppukesällä tekis uuden reissun.

No muita shoppailuja toki kassiin kulkeutui. Vaatteita, pari t-paitaa, kaunis tunika ja kivat housut niihin. Yhdet kengät ja kaiken parasta, kunnon aurinkolasit optikolta. Ilmeisesti eivät ole tottuneet siihen että ihmiset ostaisivat aurinkolasit teetettynä silmälasisankoihin. Valitsin siis mielestäni kivat sangat hyllystä ja niistä sitten teetin aurikolasit. Optikko oli vallan hämmästynyt. No vuorokausi meni niiden valmistumiseen joten sain ne matkaani mukaan kun heti maanantaina ne tilasin.

Ja toki Virosta täytyy aina tuoda villisikaa, savujuustoja ja makkaraa, 

ja etenkin näin Juhannuksen kynnyksellä 
Onneksi en enempää shoppaillut, ja siis alkoholia ei tuotu yhtään.. tai siis sori..

oli kassissa kotiovella yksi lonkerotölkki .

Tavarat oli pakko siis saada yhteen kassiin kun mies oli niin huonossa vedossa vuorokauden oksentelun jäljiltä että hyvä että sai itsensä suomeen matkattua. Joten minä roudasin kaikki meidän matkatavarat... huh huijaa.
Laivalta onneksi saatiin hytti jotta ukko on vessan lähellä... ja junamatka oli yhtä tuskaa. Istuin ukon vieressä muovipussi kädessä...
Mutta kotona ollaan ja hengissä, sekä toipumaan päin.