Tein työtä käskettyä... Jätin tunikan hetkeksi sivuun...

Eilen herättelin itseäni viiden yövuoron jälkeen vapaiden viettoon. Sohvalla istuessa ja hiihtoja katsellessa neuloin seiskaveikasta tämän villatakin veljentytön nukelle. Löysin nappilaatikosta nuo possunapit.. ja täytyyhän takin kaveriksi vielä pipo neuloa. Tänään siellä pitäisi illemmalla poiketa.

Kunhan tuo Turun reissun on tullut tehtyä. Ilokseni huomasin että, kun nämä miehet on menossa Turkuun musakauppaan niin siinä kaupan vieressä tien toisella puolella on lankakauppa www.piikkopirta.fi/ ja siinä parin korttelin päässä toinen www.kasityoelisa.fi/ joten hyppään rattaille.. enköhän minäkin siellä saa aikani kulumaan sillä aikaa kun tuo ukkokulta kokeilee niitä torvia

 

Annikalta atv71.vuodatus.net/ blogista sain tälläisen tunnustuksen... SUURKIITOS SIITÄ!!!

1. Milloin aloitit blogisi? Joulukuun puolivässä 2010

2. Mistä kirjoitat blogissasi? Mitä kaikkea se käsittelee? Aluksi suunnittelin kirjoittelevani kaikenlaista. Käsitöistä, musiikista, teatterista, lemmikkieläimistä, puutarhanhoidosta, karpaamisesta.... jne.  Mutta hiljalleen blogini muotoutui likimain pelkäksi käsityöblogiksi.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? Sanon samaa mitä Annikakin omassa blogissaan... Se että täällä on mun aikaansaannoksia :)

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Selailin muita blogeja etsiessäni jotakin netissä ja aattelin jos vaikka itsekin. Huomasin että tämä on hyvä keino pitää päiväkirjaa mitä on tullut tehtyä ja hyvä paikka arkistoida kuvia.. toki ne voi kadota bittiavaruuteen joten kuvat toki löytyy itseltäkin tallessa.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? En oikeestaan mitään.

En taida nyt tätä lähettää kenellekään, on niin paljon hyviä blogeja jolle sen lähettäisin ja monella tämä jo onkin. Ottakoon ken haluaa