Eilen ei oikein Veeran kanssa synkannut. Neiti näppärä päätti testata emäntänsä hermoja. Mitä tahansa sille sanoi niin se vaan riekkui, hyppi ja näykki...
Virtaa liikaa... yleensä ollaan aamupäivällä tehty jotain aktiivista ja nyt yritin tehdä koulutöitä ja Veeran kanssa käytiin vain pikaisilla käynneillä pihalla.
Koulutehtävät kun sain päätökseen niin lähdettiin suht pitkälle hihnalenkille. Johan oppi oleen. Aina kun hihnassa riekkui ja kiskoi niin pysähdyin ja matkaa jatkettiin vasta kun oltiin hihnassa hienosti. Hermoja kysyi kyllä itseltäkin :D
Mutta rauhoittui tyttö ja itse opin sen että jos on etäpäivä niin Veeran kanssa ääliöenergianpurkua aamupäivällä niin sujuu hienosti loppupäiväkin.
 

v%C3%A4sykoira%2017.10.-14-normal.jpg
Yö nukuttiin hienosti, aamuyöllä käytiin pikaisesti pihalla pissalla ja jatkettiin unia. Reilu yhdeksän tuntia yhteensä nukuttiin.
Tänään päivällä omassa pihassa kosketusalusta harjoituksia ensin muovipurkin kannella ja sitten styrokslevyllä. Melko hyvin alkaa jo sujumaan. Vaihdettiin styroksiin kun oivallettiin että purkinkansi toimii hyvin frisbeenä :)
Klapeja kannettiin pitkin pihamaata ja maasssa vaakatasossa olevat tikkaat oli hauskat. Niiden läpi oli hauska loikkia, ensin toiselle puolelle ja seuraavasta akelmavälistä taas toiselle puolelle.