Yö nukuttu hyvin isännän ja emännän välissä :)

Illalla nukahti olohuoneen lattialle ja kannoin tämän pienen yläkertaan... eikä se edes herännyt. Eihän nyt pientä voinut lattialle laittaa vaan nostin sen sänkyyn  :) Siellä nukkui ensin reilun tunnin jonka jälkeen pikainen pissalla käynti ja takaisin nukkumaan. Melkein kuusi tuntia nukkui kiltisti sängyssä. :)
Paras on tuoda tämä yläkertaan kun kissalla on vapaa kulku ulkoa alakertaan. Vielä ei tuo yhteiselo ole sujunut. Nenien välillä on lyhyimmillään ollut noin 30cm mutta illalla kun tämä pikkuvekara tuli yllättäen nurkan takaa niin sai tuntea nokassaan kissan käpälän. No ei onneksi naarmuja mutta ilmeisesti hiukan tekin kipeää kun piti nokkaansa hieroa hetken aikaa. No vauhti hiljeni mutta vain hetkeksi.

veera%2019.9.-14-normal.jpg

Aamu on siis valjennut ja kohta lähdetään kasvattajan ja koko pentueen kanssa silmätarkastukseen. Tämä pieni otti "varaslähdön" ja tuli meille jo viikolla vaikka silmätarkastus oli vielä tekemättä. Kun nyt ollaan tässä kasvattajan lähellä ja olin joka tapauksessa lähdössä matkaan mukaan pentujen kanssa.