Kovasti on harjoiteltu asioita mitä pitää sitten isona koirana osata. Tulla kutsusta luokse.. ja Veera tulee vielä tosi nopeasti :)
Kosketusalustan kosketusta treenattu jo jonkin verran.Kasvattajalta saatiin hyvät vinkit ja homma etenee. Ensin tuntui että ei millään tajua mistä on kysymys mut alkoi hiljalleen hiffata :D Vielä on vähän treenaamista, vähän se koskeminen on vielä niin ja näin.
Ulkoa kun tultiin sisälle niin kaikki meni hienosti kunnes tulee kynnys ja siinä oleva kynnyspelti. Aloin palkata sisälle tullessa niin jopa tulee tyttö reippaasti.Ei haittaa kynnyspelti :D

Toissa-aamuna huomasin kun lähdettiin aamulla ulos. Aukaisin oven ja laitoin kenkiä jalkaan niin Veera juoksi raput alas kiirella ja kyykisty heti pihakivetyksen viereen. Kova oli hätä tytöllä, mutta pystyi pidättämään ja tiesi että pihalle pitää mennä. Hieno tyttö ja ikää kuitenkin vasta 8 vko.
Viime yö meni ulkona rampatessa. Veeralla pakki sekaisin ja kahden tunnin välein se herätti mut... mutta siis herätti, eikä mun tarvinnut siivota kuin yhden oksennukset ;) Positiivinen ajattelu kunniaan.

23.9.2014%20006-normal.jpg