Ei täällä vallan toimettomana olla oltu.Tässä läjä päättelemättömiä ja keskeneräisiä töitä.

Pojalleni tuo oranssi-musta pipo ja nuo tiskirätit... juu, siis ihan oikeesti... Poikani muutti vuodenvaihteessa sitten jälleen omaan asuntoon. Asui siis täällä meillä sen puolisen vuotta. Hyvinhän tuo meni ilmas suurempia konflikteja. Hän ihan oikeesti halusi puuvillatiskirätit. Äitinikin niitä tilasi. Joten tässä varmasti tiskirätteillään vielä lähiaikoina lisää.
 

Nuo harmaat raitasukat on menossa vuosien takaiselle työkaverilleni kokoa 44. Hän tuossa ennen joulua pohti että mistä saisi kunnon villasukat. Oli kuulemma ostanut Tampereen torilta joltain muorilta "villasukat" jotka oli kuluneet kantapäästä puhki parissa viikossa. Lupasin hänelle sellaiset tehdä. Olen tämän työkaverin nähnyt viimeksi joskus 15 vuotta sitten.. on kiva tavata livenä jälleen.

Harmaita työsukkia on tilailtu, yksi sukulaismies ainakin kahdet parit ja veljelleni olen luvannut niitä neuloa. Joten sukkien neulomisesta ei vieläkään pääse , mutta mukavahan noita on tehdä telkkua tuijottaessa.

 

Kihlajaisuutisia
Ilokseni ilmoitan että olemme mieheni kanssa ostaneet toisillemme kihlasormukset joihin on kaiverrettu päivämääräksi 1.1.2012