Pojan villatakki etenee hitaasti mutta varmasti.

Takakppale ja etukappaleet valmiit. Nyt aamusella reissuun lähdössä. Kulttuuriviikko tiedossa ja välissä toki käsitöitä. Automatkat hyödynnän neulomiseen. Huomasin vaan harmikseni että 40 cm:n 2,5:n pyöröpuikkoja ei ole joten ne täytyy hankkia. No saan sukkapuikoilla aloiteltua ja käydään sitten paikallisella Tokmannilla.
Remonttikin etenee, sekin hitaasti mutta varmasti. Eilen illalla haettiin lisää tarvikkeita. On sitten valmiina kun tullaa kotiin.
Nyt aamulla siis lähdetään ajeleen anoppilaan ja sieltä käsin käydään siellä Heinolassa ja sitten torstai-iltana todennnäköisesti paikallisen pikkuteatterin näytöksessä. Sukulaiset toimivat siellä sellaisessa ja kyllähän se näytös täytyisi käydä katsomassa.
 

Toivotaan että on käsityörintamalla jotain oikeesti päivitettävää kun palailen 

 

Veljentyttö soitteli.. kyseli et sitten kun remontti on ohi niin neuloisinko hänelle jotain... Nauroin et joo sit 25 vuoden päästä 

Oli ostanut Crystal lankaa ja siitä haluaisi neulottavan jonkin huivin.. johonkin häihin syksyllä olisi menoissa ja haluaisi jonkin hartiahuivin. Aika paksu lanka mut täytyy katsella ohjeita. Toki jos jollakin on mielessa joku kiva ohje niin saa toki vihjata