Muutaman päivän pikaloma, ja vuokrasimme mökin Träskvikistä Kristiinankaupungin vierestä. Maanantaina lähdimme ajeleen ja olimme iltapäivällä perillä.
Veeran uimataito tuli testattua heti perille päästyä. Tyttö sukelsi pää edellä laiturilta. Hiukan meinas hätääntyä kun jalat ei ylettynytkään pohjaan. Ui laituria kohti ja yritti laiturille mutta eihän se niin onnistunut. Uitin pannasta auttaen tytön laiturin vieressä matalammalle josta pääsi rantaan. Eipä tuosta mitään suurimpia pelkotiloja jäänyt kun hetken päästä siellä jo taas loiskutteli.

Ilta kului mukavasti saunoen ja takassa makkaraa paistaen. Veerahan oli toki kaikessa touhussa mukana.😏

P6220281.jpg

Ilta oli mukavan tyyni ja ilta-aurinko paistoi vastarannalta

P6220314%20%282%29.jpg

Tiistai päivä meni Kiristiinankaupungissa käydessä, sekä Pyhävuorella ja takaisin mökille. Samat iltatouhut kuin edellisenä päivänä. Veera nautti kun sai vapaana juosta kilpikonnansa kanssa rannassa. Kahlailemassa kävi aina välillä. Ja ilta-aurinko oli edelleen upea

P6230383.jpg

Keskiviikkona tuli vettä taivaan täydeltä. Kauppaan suunnittelimme iltapäivällä mutta emme sitten menneetkään. Pellon vierustaa menevä tie oli niin liejuinen ettei päästy mäkeä ylös. Siellä siis olimme mökissä jumissa. 😁

Inventaario jääkaappiin ja totesimme että ruokaa on riittävästi. Soitin vuokranantajalle että tietääkö jonkun joka voi tulla hinaamaan kun seuraavana päivänä ollaan lähdössä jos mäki on edelleen yhtä pahassa kunnossa.

Aamulla kun heräsimme niin kivasti paistoi aurinko. Tavarat kasaan ja mökin siivous. Auton pakkaus ja kieli keskellä suuta yritimme mäkeä ylös... puoliväliin päästiin ja sitten soitimme vuokranantajalle.... Sieltä tulivat hinaamaan maasturilla ja pääsimme kotimatkalle.

Kaikesta huolimatta reissu oli kiva ja rentouttava, ja etenkin Veera nautti 😊

P6250404%20%282%29.jpg